NAKLİYECİLİK SEKTÖRÜNÜN NABZI ALTINÖZÜ’NDE ATTI

NAKLİYECİLİK SEKTÖRÜNÜN NABZI ALTINÖZÜ’NDE ATTI

Hatay’ın önemli sektörleri arasında yer alan nakliyecilik sektörünün nabzı Altınözü’nde attı. Uluslararası Nakliyeciler Derneği Hatay Bölge Çalışma Grubu Toplantısını Altınözü ilçesinde gerçekleştirdi. Dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Gül ve Abdurahim Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grubu üyelerinin katıldığı toplantıya kendisi de sektör mensubu olan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da katılım gösterdi.Dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Gül ve Abdurrahim Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grubu üyeleriyle bir araya gelen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, nakliyecilik sektörüne ilişkin çeşitli istişarelerde bulunduklarını açıkladı.

BAŞKAN SARI: GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Toplantıyı Altınözü’nde gerçekleştirdikleri için Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Başkan Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Memleketimizin lokomotif sektörlerinden olan Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim kurulumuzu aylık toplantılarını icra etmek üzere Altınözü’müzde ağırladık. Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan yardımcıları Sayın Abdurrahim Kılıç, Sayın Kemal Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile sektöre yönelik istişarelerde bulunduk. Karşılıklı olarak fikirlerimizi değerlendirdik. Bütün dernek yönetimine ve Altınözü’müzü ziyaret eden nakliyeci arkadaşlarımıza ilçemizde gerçekleştirdikleri toplantı ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

TOPLANTIDA ÖNEMLİ KONULAR MASAYA YATIRILDI

Altınözü’nde gerçekleştirilen Uluslararası Nakliyeciler Derneği Hatay Bölge Çalışma Grubu Toplantısı’nda Azerbaycan ve Türkmenistan güzergahlarında yaşanan sıkıntılar, Bulgaristan analiz problemi, YYS sistemi, Rusya kapılarında yaşanan beklemeler, Polonya geçiş belgelerinden kaynaklı sıkıntılar ve schengen vizeleri ile ilgili konular görüşüldü. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.