‘Ne Kadar Oy, O kadar Hizmet Anlayışını’ sandığa gömeceğiz

‘Ne Kadar Oy, O kadar Hizmet Anlayışını’ sandığa gömeceğiz

‘Ne Kadar Oy, O kadar Hizmet Anlayışını’ sandığa gömeceğiz

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı İbrahim Güler, Altınözü ilçesi köy ve mahallerinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve  Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile Altınözü köy ve mahallerini ziyaret etti.

ALTINÖZÜ ‘KINALI BAŞKANI’ BAĞRINA BASTIBurada esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Cumhur İttifakı adayı İbrahim Güler, hitap ettiği her yerde, tokalaştığı her elde yoğun ilgi ile karşılaştı. Cumhur İttifakı adayı İbrahim Güler, konuşmasında hizmetlerde yol, alt yapı, üst yapı, kanalizasyon, gibi işleri görevimiz gereği yapmaktır. Bunları lütfenle, ricayla yapmak değildir. Ne kadar oy verirseniz o kadar hizmet görürsünüz mantığı ile hareket etmekte değildir dedi.

Cumhur İttifakı Pazara Kadar  Değil, Mezara KadardırDoğup büyüdüğüm topraklarda, Hatay’da Altınözü’nde olmak beni mutlu ediyor. Çözüm bekleyen sorunlarınızın olduğunu biliyorum. MEVCUT Büyükşehir Belediyesi tarafından masa başında yapılan ama gerçeği yansıtmayan hizmetlerin sizleri çok mağdur ettiğini de biliyorum. Biz güçlü kadromuzla, yol haritamızı belirledik. Hatay’ımızın ve halkımızın hak ettiği gönül ve hizmet belediyeciliğini getirmek için bu yola çıktık. Biz, aşkımız ve sevdamız olan Hatay için, Altınözü için bu kutlu yola çıktık. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Siyasi görüşü ne olursa olsun, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun bizim ortak sevdamız Hatay’ı halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Hatay’lı olmaktan gurur duyuyorum ve Hatayı hak ettiği yere getirmek istiyorum. Sayın Devlet Bahçeli’nin Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. Cumhurbaşkanımızın ‘Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadardır’ sözüne inanın güvenin diye konuştu.Hatay’a Çağ Atlatacak Projelerimiz Hazır Cumhur İttifakı’nın önemine de  dikkat çeken Güler: “31 Mart Milat tarihtir 1 Nisan dan itibaren  projelerimizle bir yıl içinde Hatay’ı hizmetlerle buluşturacağımızın sözünü veriyorum dedi.

Bir insan için yemek içmek nasıl temel ihtiyaç ise hizmet görmekte böylesine bir temel ihtiyaçtır. Köy nasıl köy olur, Hatay nasıl medeniyetler şehrine tekrar kavuşur onu göstereceğiz. Adam gibi çalışmak için desteklerinizi bekliyorum.Altınözü köy gezilerini gecenin ilerleyen saatlerinde sonlandıran Güler, özellikle yöre halkından büyük ilgi gördü. Köy toplantılarının da düzenlendiği çalışmalarda Güler’in halkla samimiyeti ve iç icice olması dikkat çekti.‘İlk günkü aşkla, sevdamız Hatay mücadelemiz sürüyor yılmadan, yorulmadan sürecektir” diyerek konuşmasına son verdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.