NEDEN SADECE HATAY?

NEDEN SADECE HATAY?

Hatay Sağlık-Sen İl Başkanı Feleytun Fatih Gönç, İdlib’de sadece Hatay’dan doktor görevlendirdiğini belirterek, neden sadece Hatay ilinden görevlendirme yapıldığını sordu. Sağlık Bakanlığı’na yönelik çağrıda bulunan Gönç, doktorlar haricindeki diğer görevlendirmelerde farklı illerden gelenler olmasına rağmen, doktor atamalarında sadece Hatay tercih edilmektedir. Bakanlığın bu konuya çözüm bulması gerekmektedir” dedi.

Başkan Gön, yaptığı açıklamada; “Hatay ilinden İdlip bölgesine iki ayda bir yaklaşık 35 Doktor görevlendirilmektedir. Oysa ki İdlip sadece Hatay’ın değil bütün Türkiye’nin meselesidir. Dolayısıyla ülkemizin dört bir yanından hekim görevlendirilmesi yapılmalıdır. Fakat olay Afrin Devlet Hastanesi görevlendirmelerine gelince Başhekiminden Hastane Müdürüne, Sorumlu Eczacısından Taşınır Kontrolcüsüne kadar  bütün sorumlular neden Hatay dışından görevlendirilmektedirler. Bakanlık sistemi oturtmuş olmalı ki pastayı hep aynı kişiler yemektedir diye düşünüyorum. Değerli Sağlık Bakanlığı yöneticileri İdlip gibi Afrin’de Hatay’ın sorunu olsun. Merak etmeyin İlimizde liyakat sahibi onlarca Sağlık Çalışanı bulunmaktadır. Afrin Devlet Hastanesini de sırtlarız” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.