‘’NEFES BEBEK’’ YARDIM BEKLİYOR

‘’NEFES BEBEK’’ YARDIM BEKLİYOR

Hatay‘ın Samandağ ilçesinde yaşayan Nefes Yeşil, ölümcül kas hastalığı olarak bilinen Spinal Müsküler Atrofi, yani kısaca SMA hastalığıyla mücadele ediyor.

Hayırseverlerin yardımlarıyla şu ana kadar evinde tedavisi devam eden Nefes bebek verilen desteklerle 1 yaşını geçti. Ancak Dubai’de gerçekleşecek tedavisi için 2 milyon 200 bin dolar gibi yüksek bir rakam gereken Nefes Bebek, tedavisi için hayırseverlerin desteğini bekliyor.

ANNE HAYIRSEVERLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Nefes bebek sma tip1 teşhisi konduğunda 20 günlüktü. Aile kızlarının hayatta kalması için bir kampanya başlattı. Bu kampanyayı ve Nefes bebeği daha çok kişiye duyurabilmek için hayırsever vatandaşlardan destek beklediğini belirten Anne Nilay Yeşil; “Nefes’i kaybetmek istemiyorum. Lütfen kızıma yardımcı olun. Bizim sesimiz olun. Nefes’e nefes olun, umut olun, can olun şeklinde konuştu.” Nefes’e destek olmak için @sma_nefes sayfasından gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.