NEFES BEBEK YARDIM BEKLİYOR

NEFES BEBEK YARDIM BEKLİYOR

SMA Tip 1 Hastası Nefes Bebek yaşama tutunmak için hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor. SMA kısa adıyla bilinen spinal müskuler atrofi nadir görülen bir hastalık olan ve merkezi sinir sistemini etkileyen iskelet kas sistemini etkileyen kalıtsal bir nöron hastalığı ve Maalesef TİP 1 SMA 6 aylık ve daha küçük bebeklerde belirtileri görülen hastalığın en ağız çeşidi olarak biliniyor.

NİLAY YEŞİL: KIZIM YARDIMLARINIZI BEKLİYOR 

Nefes bebeği annesi Nilay Yeşil, hayırseverlere şu sözlerle seslendi; “Ben nefes bebeğin annesiyim. Bize bugüne kadar destek olan herkese minnetle şükranlarımı sunuyorum. Ancak maalesef tam anlamıyla sesimizi duyarabilmiş değiliz. Henüz yüzde 9’dayız. Evet benim kızım 10 aylık ama SMA bebeklere ne zaman ne olacağı malesef belli değil. Nefes’imin yavrumun iyileşebilmesi için tek çare Amerika veya Dubai’deki ilaç ve nefesimin hastalığı her geçen gün ilerliyor. Solunum sıkıntısı başladı beslenme zorluğu yaşıyoruz. Zamanla yarışıyoruz. Nefes ne kadar erken tedavisine kavuşursa o kadar başarılı olacak.Kampanyamız valilik izinlidir. Bizim olur da kızımıza bişey olur ve biz bu kampanyaya yetişemezssek noterden imzalı kağıdımız vardır bu para başka bir SMA hastası bebeğe sosyal medya eşliğinde şeffaf olacak şekilde iletilecektir. Ben bir anne olarak size yalvarıyorum. Nefes’imin nefes alabilmesi için elimizden tutun. Desteğinizi esirgemeyin. Bu hayatta neyle sınanırız bilinmez. Bizim de sınavımız yavrumuz nefesimiz. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Ben bu hayattan bir şey istemiyorum. Ben kızımın yaşamasını istiyorum. Bir annenin dünyası evlatlarıdır. Ben de bu dünyada dünyamın nefesimin kızımın yaşamasını istiyorum” ifadelerini kullandı.
ZİRAAT BANKASI
YARDIMLARINIZ İÇİN : TR 820001 0004 4696 1008 6550 04
NİLAY YEŞİL. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.