NİHAT MAZMANOĞLU HGC BAŞKANLIĞINA ADAY

NİHAT MAZMANOĞLU HGC BAŞKANLIĞINA ADAY

Asi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Hatay basınını bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyacak çalışmaları hedeflediğini belirten Nihat Mazmanoğlu’nun açıklaması ise şu şekilde;

BEN DEĞİL BİZ’ ANLAYIŞI İLE YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ

“Çok önemli bir sorumluluk aldığımızın farkındayım. Hatay’da gazeteciliğin saygınlığı ve güvenirliliğinin tesisi için arkadaşlarımızla birlikte, gazetecilik mesleğimize, cemiyetimize ve meslektaşlarıma katkı sağlayacağıma inanıyorum. Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘onurlu’ bir yapısı vardır. Bizler de bu onurlu yapıya daha fazla neler katabiliriz diye yola çıktık. ‘Ben değil biz’ anlayışı ile tüm Hatay basınını kucaklamak, merkezde ve ilçelerdeki meslektaşlarımıza karşı eşit mesafelerde olmak en önemli ilkemizdir.”

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

“Önümüzdeki süreçte sahada çalışan meslektaşlarımızdan, gazete sahiplerine kadar, özellikle de duayen gazeteci büyüklerimin önerileri doğrultusunda, cemiyetimizin itibarını arttırmak adına neler planladığımızı ve hayata geçirmeyi plânladığımız projelerimizi üyelerimiz ile paylaşacağız. Projeleri hayata geçirirkenki hedefimiz, sadece yönetime seçilenlerle değil, tüm üyelerimizin katılımı ile hep birlikte çalışmak olacak. Özellikle seçim sürecinde bizlere yakışan bir şekilde hareket edecek, ailemizden ve ustalarımızdan aldığımız edepten ayrılmayacağız. Ben değil, biz olacağız ve hep birlikte başaracağız.” dedi.

BAŞARILARLA DOLU GAZETECİLİK GEÇMİŞİ

Uzun yıllar Radyo ve Televizyon Federasyonunda yöneticilik yapan Nihat Mazmanoğlu’nun 30 yıllık Radyo, 20 yıllık gazete ve 10 yıllık dergi faaliyetleri devam etmektedir.Hatay’a ilk uydu yayınını (Hatay TV) getirmesiyle, yayıncılığını da yapmasıyla tanınan Mazmanoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyetinin daha sonra üye olduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun Kurucu Üyelerindendir.Gazetecilik kariyerinde kurduğu yayın organları sayısız ödüle laik görülen Mazmanoğlu, Yıllardır Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu faaliyetlerini sürdürmektedir. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.