NİZAMETTİN ÖZKAN İLKOKULU’NDAN REKOR KAN BAĞIŞI

NİZAMETTİN ÖZKAN İLKOKULU’NDAN REKOR KAN BAĞIŞI

“Okulumda KANpanya Var” kan bağışı kampanyasına 142 ünite kan bağışı yapan Antakya Nizamettin Özkan İlkokulu’ bağış rekoru kırdı.

Hatay İl Milli eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile hayata geçirilen kampanya okullarda hız kesmeden devam ederken Antakya Nizamettin Özkan İlkokulu’ndaki kan bağışı programında 142 kan bağışıyla rekor kırıldı. Gün boyu Antakya Nizamettin Özkan İlkokulu’nda devam eden program Okul Müdürü S.Barış Arslan ev sahipliğinde gerçekleşirken yoğun katılım ile gerçekleşen “Okulumda KANpanya Var” kampanyasına Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Antakya Nizamettin Özkan İlkokulu Okul Aile Birliği, Öğretmenler ve Veliler katıldı.

ARSLAN: TÜM BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Kızılay’ın deneyimli doktorları ve görevlileri nezaretinde gerçekleşen “Okulumda KANpanya Var” kampanyasında kırılan rekor Okul yönetimi, Okul Aile Birliği ve Velilerde büyük mutluluk yarattı. Antakya Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü S. Barış Arslan yaptığı açıklamasında:”142 kan bağışıyla okulumuz bugün Antakya’da en çok kan bağışı yapılan okul olmuştur. Emeği geçen tüm velilerimize, bağış yapan ya da yapmak üzere okulumuza gelen kan bağışçılarımıza, geleceğin kan bağışçısı öğrencilerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ümidimiz rekorumuzun en kısa sürede diğer okullar tarafından kırılarak yeni hayatlar kurtarmaya vesile olunması” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.