Meşale Gazetesi

NORMALLEŞME SÜRECİ KAPSAMINDA AÇILMASINA İZİN VERİLEN TÜM İŞLETMELERDE SIKI DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

NORMALLEŞME SÜRECİ KAPSAMINDA AÇILMASINA İZİN VERİLEN TÜM İŞLETMELERDE SIKI DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Antakya Kaymakamlığı bünyesinde normalleşme süreci kapsamında açılmasına izin verilen iş yerlerinde Covid-19 hastalığının yayılma hızını azaltmak amacıyla, sosyal mesafe ve maske kullanım zorunluluğunun denetlenmesi için komisyon oluşturuldu. Antakya Belediyesi ve pek çok kurumun yer aldığı komisyona bağlı ekipler şehrin dört bir yanında denetimler gerçekleştiriyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Normalleşme süreci kapsamında, korona virüsün yayılma ve bulaşma hızının azaltılması hususunda Antakya Kaymakamlığı bünyesinde Covid-19 Denetim Komisyonu oluşturuldu. Bu komisyonda görevli olan belediyemiz ekipleri, restoran, cafe, pastane, kahvehane, dernekler, yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna, spa merkezi gibi işletmelerde sosyal mesafeye uyulması ve maske kullanım zorunluluğu konusunda denetimler gerçekleştiriyor.

Hemşerilerimizin sağlığı bizim için önemli. Bu nedenle devlet kurumları olarak iş birliği içerisinde şehrimizin 95 mahallesinde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Sosyal Mesafe ve maske kullanım zorunluluğuna uymayan işletmelere cezai işlem uygulanmaktadır.

Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları, hem kendi sağlıkları hem de toplum sağlığını korumak amacıyla maske, mesafe ve temizlik hususlarına çok dikkat etmeleri gerekmektedir.” Yapılan açıklamanın devamında yürütülen hizmetler kapsamında denetim gerçekleştirilen yerler şöyle sıralandı;

  • Cebrail Mahallesi’nde bulunan spor salonları
  • Atatürk Caddesi’nde bulunan spor salonları
  • Zenginler Mahallesi’nde bulunan 6 adet konaklama tesisi
  • Kanatlı Mahallesi’nde bulunan 14 adet berber ve kuaför salonu
  • Şehir genelinde toplam 82 adet işletme denetlendi. Haber Merkezi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.