NURİ PARLAK ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Nuri Parlak AK Parti Antakya Belediye başkan aday adaylığını AK Parti Antakya ilçe başkanlığında çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi.

NURİ PARLAK ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Nuri Parlak AK Parti Antakya Belediye başkan aday adaylığını AK Parti Antakya ilçe başkanlığında çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi. Nuri Parlak aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi ” Halkımızın yoğun bir talep ve teveccühü ile kıymetli büyüklerimizinde dualarını alarak 2019 yılı mahalli idareler seçimlerinde AK Partiden Antakya Belediye başkan aday adayı olduğumu ilan ediyorum.
Vatandaşlarımızın tüm kesimlerinin keyifle ve huzur içinde yaşayacağı bir şehir oluşturma hedefindeyiz. Herkezi kucaklayarak ayrım gözetmeksizin tüm insanımıza hizmet etmek için çalışacağız. Sen ben demeden ulaşabildiğimiz herkese,her sokağa,her mahalleye hak ettiği hizmetleri ulaştırma amacındayız. Aday olsam da olmasam da her zaman memleketimize hizmet etmek için burada olacağız. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür eder,en derin sevgi ve saygılarımla ” dedi.  HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.