ODA BAŞKANLARINDAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

ODA BAŞKANLARINDAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e esnaf camiasından destekler giderek artıyor.Her gittiği işletmeden büyük teveccühle karşılanan, her gün ziyaretine gelen çok sayıda ziyaretçisinin de tam desteklerini ilettiği Teksöz, aldığı büyük destekle geleceğe güvenle bakıyor. Başkan Teksöz, kentin her ilçesinde, her bölgesinde gerçekleşen kongrelere katılarak esnaflarla hemhal oluyor. Esnafların sorunlarını dinleyen Teksöz, çözüm için de seferber oluyor.

İKİ ODA BAŞKANI’NDAN TEKSÖZ’E HEP DESTEK TAM DESTEK

İskenderun Bakkallar ve bayiler odası başkanı Mustafa Çöloğlu ve Terziler odası başkanı Mehmet Ordulu HESOB’u ziyaret etti. Ziyarette esnafın sorunları ana gündem maddesi olurken, iki başkan da cansiperane çalışmalarından dolayı Teksöz’e memnuniyetlerini iletti. Başkan Teksöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti; “Her zaman için birlikte çalışmaktan onur duyduğum başkanlarımla birlikte esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. Her zaman için el ele birlikteyiz. 24 saat esnafımızın emrindeyiz” sözleriyle ifade etti.İki başkana ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Teksöz, başkanlarla hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.