ÖDÜL AVCISI KUAFÖR:” CUMA KARAAHMETLİ”

ÖDÜL AVCISI KUAFÖR:” CUMA KARAAHMETLİ”

Hatay’ın ilk ve tek Erkek Özel Kuaför ve Bakım Merkezi Cuma Karaahmetli Exclusive Salonunu işleten genç kuaför Cuma Karaahmetli aynı zamanda Ülkemizde ve Uluslararası platformlarda düzenlenen yarışmalarda aldığı kupalar ile ödül avcısı kuaför olarak da biliniyor. Başarılı kuaför elde ettiği başarılı derecelerin yanında önemli yarışmalarda Jüri üyeliği yapan bir isim olarak da çıkıyor karşımıza.
Geçtiğimiz günlerde Antalya Bosphorus Sorgun otelde gerçekleşen ‘Altın Eller Yarışıyor’ yarışmasının jüri ekibinde yer alan Cuma Karaahmetli, verdiği puanlar ile bu alanda da ne denli başarılı olduğunu gözler önüne serdi.

Cuma Karaahmetli Exclusive Salonunda sergilediği kupa,madalya ve plaketlerinin hepsinin birbirinden özel olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Cuma Karaahmetli açıklamasında:” 1992 yılında daha çok küçük çocukken bir gün bu mesleği zirvede yapacağımı hayal ederek giriş yaptığım sektörde bugün tercih edilen bir kuaför ve sihirli ellerim ile kazandığım bir çok ödüle sahip bir isim olmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Her bir yarıntının en ince biçimde düşünülerek yapıldığı bölgenin vip güzellik salonu olan Cuma Karaahmetli Exclusive Salonumda hazırladığım özel bölümde sergilediğim ödüllerim herkes tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Günden güne büyütmek zorunda kaldığım sergi alanımıza yeni kupalar ve madalyalar eklemek adına var gücüm ile çalışmaktayım. İşlerimde yaşadığım yoğun mesaime ilave olarak katıldığım yarışmalar ve Jüri üyeliği yaptığım önemli yarışmalar ile bir hayli hareketli geçen yaşantım da güzel işler yapmak adına insan üstü performans sergilemekteyim. Rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın. ”dedi.

Emin ellerde saç bakımı yaptırdıklarını ifade eden Süper Lig Temsilcimiz Hatayspor’lu futbolcular muhteşem bir ödül koleksiyonuna sahip olan Cuma Karaahmetli ile gurur duyduklarının altını çizerek ödül avcısı kuaför Cuma Karahametli’ye hem iş hayatında hem de katılmayı sürdüreceği yarışmalarında başarılar dilediler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.