OFLAZOĞLU, “DEFNE’Yİ AK BELEDİYECELİKLE BULUŞTURACAĞIZ

AK Parti Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu, Defne’nin tüm mahallelerini adeta karış karış gezip, toplantılar yaparak çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

OFLAZOĞLU, “DEFNE’Yİ AK BELEDİYECELİKLE BULUŞTURACAĞIZ

AK Parti Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu, Defne’nin tüm mahallelerini adeta karış karış gezip, toplantılar yaparak çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Seçim bölgesi Defne ilçesindeki seçim çalışmaları çerçevesinde, ilçenin en ücra noktasını dahi ziyaret eden AK Parti Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu, gittiği her yerde büyük bir teveccüh ve sevgi gösterisi ile karşılanıyor.

Her ziyaretinde Defne’ li vatandaşlara, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İbrahim Güler’in selamlarını ileten Ferit Oflazoğlu, hafta sonunda yapılacak olan seçimlerde AK Parti’ye destek istiyor. Defne Belediye Başkanı olması ile birlikte, İlçe için gerçekleştirmeyi planladığı projeleri her fırsatta vatandaşlara anlatan Oflazoğlu, Defne’yi AK belediyecilikle tanıştırarak, yepyeni bir yüze kavuşturacaklarının altını çizdi. Seçim çalışmalarını Defne İlçe Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte sürdüren Oflazoğlu, bu ziyaretler kapsamında mahalle toplantılarının yanı sıra, esnaf ziyaretleri, taziye ziyaretleri de gerçekleştiriyor.

Defne’nin toplamda bulunan 37 mahallesine de hizmet edeceğini ve gerçekleştireceği projeleri, bütün mahalleler de yapacağını söyleyerek Defne halkının menfaatlerini göz önünde bulundurarak, hizmet yapacağını belirtti. İlçenin belediyecilik anlamında çok geri de kaldığını ve göreve gelmesi ile birlikte, Defne’nin bu zararını en kısa sürede kapatacağını söyleyen Oflazoğlu, spor kompleksleri, sosyal tesisler ve yeşil alanlar, taziye salonları yapmayı planlarken, gezici kütüphaneler ve millet parkları ile vatandaşın rahat nefes alabileceği alanlar yaratacak.

REKLAM ALANI

İlk, orta, lise ve üniversiteye hazırlık kapsamında ücretsiz kurslar açacak olan Oflazoğlu, istihdam alanları oluşturarak Defne’de işsizliğin önüne geçecek dedi. Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oyların AK Parti’ye verilmesini, Defne’yi AK Belediyecilikle buluşturacaklarını vurguladı. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.