OĞLUNUN, TÜRK POLİS TEŞKİLATI İÇİN YAZDIĞI MEKTUP EMEKLİ POLİSİ DUYGULANDIRDI

OĞLUNUN, TÜRK POLİS TEŞKİLATI İÇİN YAZDIĞI MEKTUP EMEKLİ POLİSİ DUYGULANDIRDI

Hatay’da yaşayan emekli polis memuru Durmuş Alkan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümünü dolayısıyla oğlu Arif Alkan’ın kendisi ve meslektaşları için yazdığı kutlama mektubunun Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından paylaşılmasından mutluluk duydu.

Emekli polis memurunun oğlu Arif Alkan, babası ve polisler için Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümünü kutlamak amacıyla mektup yazdı.

Alkan’ın Emniyet Genel Müdürlüğüne gönderdiği mektup, sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bunun üzerine baba Alkan’a, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından hazırlanan teşekkür plaketi verildi.

Mektubun, Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından paylaşılması nedeniyle duygu dolu anlar yaşayan baba Alkan, tüm meslektaşlarının gününü kutladı.

Babası ve tüm polisler için Alkan’ın yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Emniyet Genel Müdürüm ve değerli Polis Teşkilatı mensupları. Yıllar önce küçük bir çocukken 10 Nisan bizler için kahramanların bayramıydı. Sabah erkenden kalkıp hazırlanır, tören alanına gider, her zamanki resmi kıyafetten farklı olarak, tören kıyafeti içindeki tüm polislere filmlerden fırlayan birer kahraman gözü ile bakar ve en büyük kahramanın da kendi babamız olduğunu düşünürdüm. Bilenler bilir, komşularınız, arkadaşlarınız, tanıdıklarınız hep polis çocuğudur. Genelde altı ya karakol ya emniyet binası ya da trafik şubesi, üstü ise evlerimiz olurdu. Kışın ekip otolarına biner, yazın lojman girişindeki bekçi amcaların hakem olduğu kıyasıya maçlar yapardık. Yıllar çabuk geçti, büyüdük, her birimiz bir yerlere dağıldık. Çocukluk arkadaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız hep uzaklarda kaldı ama hiçbiri unutulmadı. Hepsi de biraz hüzün, biraz da tebessüm bırakan birer anı olarak kaldı. Yine bir 10 Nisan geliyor, bir polis memuru çocuğu olarak başta babam olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Bayramı kutlu olsun. Bizleri hep uzaktan seven, elinde telsizi ile her an tetikte olan tüm polis babalarımıza ve tüm polis çocuklarına gönülden selamlar olsun.” (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.