ÖĞRENCİLER ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

ÖĞRENCİLER ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında LÖSEV İncilerinden Hatay Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri farkındalık için bir araya geldi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın bir projesi olan İnci Projesi okullarından Hatay Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri farkındalık için etkinlik düzenledi. Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık ayı kapsamında öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar sağlıklı yaşama dikkat çektiler. 

LÖSEV İNCİLERİ AKDENİZ’DE

LÖSEV İncileri anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisedeki çocuk ve gençlerde sivil toplum ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirerek geleceğin duyarlı bireylerinin yetişmesini sağlamak amacıyla yürütülen uzun dönemli bir projedir. Öğrencilere, velilere ve eğitimcilere LÖSEV’i tanıtırken ilgilerini katkıya dönüştürüp uzun vadede bilinçli, topluma duyarlı gönüllüler kazandırmak ve özellikle geleceğimiz olan çocukları sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, hastalıklardan korunma yolları hakkında bilinçlendirmek hedeflenmektedir. LÖSEV – Milli Eğitim Bakanlığı protokolüyle Türkiye genelindeki tüm okullarda yürüttüğü İnci Projesi kapsamında Kardeş Okullar çalışmalarına Akdeniz Bölgesi’nde de devam ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.