ÖĞRENCİLERİN YERLEŞTİRME PLANLARI ELE ALINDI

ÖĞRENCİLERİN YERLEŞTİRME PLANLARI ELE ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete, Hatay’ı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda il genelinde bulunan Anadolu Liselerinin kontenjan durumu, öğrenci sayıları ve 8. Sınıftan 9. Sınıfa geçecek öğrencilerin yerleştirme planları ele alındı.
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete, Milli Eğitim Bakanlığı Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Hüseyin Kendirci ile birlikte İlimizi ziyaret etti.
Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, ortaöğretim öğrencilerinin yerleştirilmesi ile ilgili bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete, Daire Başkanı Hüseyin Kendirci, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Maarif Müfettişleri Koordinasyon Yardımcısı Halil Sarı, Şube Müdürleri Bahri Karabulut, Halil Sanlı, Murat Yüksel, Şevket Helvacı, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar, Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan, Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk ve Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Canbaz’ın katıldığı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında, Anadolu Liselerinin kontenjan durumu, öğrenci sayıları ve 8. Sınıftan 9. Sınıfa geçecek öğrencilerin yerleştirme planları ele alındı.
                                                                                                                                                                            Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.