Meşale Gazetesi

ÖĞRETMENLER İÇİN AŞILAMA BAŞLADI

ÖĞRETMENLER İÇİN AŞILAMA BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum’da Arifegazili İlkokulu’nda ilk doz koronavirüs aşısını oldu. Selçuk, öğretmenlerin sağlık kuruluşlarında aşılarını bugünden itibaren yaptırabileceklerini bildirdi.

Ülkemizde 14 Ocak’ta başlayan koronavirüs aşılama uygulamasında sıra öğretmenlere geldi. Koronavirüs aşısı olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum’un Sungurlu ilçesinde Arifegazili İlkokulunda eğitimciler için aşılama sürecinin startını verdi. Böylece Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon 249 bin öğretmen ve eğitimcinin aşılama programı başlamış oldu.

“LİSTEMİZİ SAĞLIK BAKANLIĞI’NA İLETTİK”

Selçuk, aşı sonrası yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı bu konuyla ilgili planlamayı yapıyor. Biz kendilerine 1 milyon 259 okul çalışanımızın listesini geçtiğimiz hafta iletmiştik. Tüm vatandaşlarımız gibi e-nabız ya da 2023’e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilirler daha sonra da kendi istedikleri şekilde randevu sistemi oluşturup o randevuya bağlı olarak aşıların ilk dozunu yaptırabilecekler. İkinci doz için de aynı şekilde uygulama söz konusu olacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.