OKULLARDA GÜVENLİK ÖNLEMİ ARTIYOR

OKULLARDA GÜVENLİK ÖNLEMİ ARTIYOR

Hatay’da Okul Asayiş Tedbirleri Toplantısı Düzenlendi

Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş başkanlığında eğitim temsilcilerinin de katılımıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında alınacak trafik ve asayiş tedbirlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Antakya İlçe Emniyet Müdür Vekili, Antakya İlçe Jandarma Komutanı, Çocuk Şube Müdür Vekili, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, Zabıta Müdürlüğü Temsilcisi, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Temsilcileri katıldı. Okul yöneticileri ve okul aile birliği başkanlarına yönelik 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında alınacak trafik ve asayiş tedbirlerinin gerçekleştirildiği toplantıda konuşan Kaymakam Akdaş, 2024­ – 2025 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi için alınması gereken asayiş ve trafik güvenliğine ilişkin tedbirlere hepimiz sıkı sıkıya uymalıyız. Eğitim döneminde herhangi bir aksaklık yaşanmaması konusunda hassas davranılmasını istiyor, tüm birimlerimizi de azami dikkat etmeleri konusunda bir kez daha uyarıyorum” ifadelerini kullandı. Toplantıda okul aile birliği yöneticilerinin soruları da yanıtlandı.

REKLAM ALANI

Kaymakam Akdaş Eğitimde Güvenli Ortamlara Dikkat Çekti

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş‘ın açılış konuşması ile devam etti. Kaymakam Akdaş yeni eğitim öğretim döneminde çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerini güvenli ortamda sürdürebilmeleri amacıyla; 

Uyuşturucu maddeler, Terör nitelikli oluşumlar, Narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulmaları ve korunmaları, Öğrencilerin huzur ve güven içinde okul servislerini kullanmaları, Okul servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyeti, Yol güvenlik tedbirlerinin arttırılması, Okula yakın çevrelerin ve dış mekanların denetimlerinin arttırılması, konularına değindi.

Kurum ve kuruluşların hazırlamış olduğu bilgilendirme sunumları ile devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve temennilerle sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.