Meşale Gazetesi

ÖLÜMÜNE ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIZ

ÖLÜMÜNE ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIZ

Kırıkhan’da düzenlenen haftalık AK Parti  toplantısında konuşan  Milletvekili  Hüseyin Yayman “ Dün olduğu gibi bugünde yarında ölümüne  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Cumhurbaşkanımızı vatan hainlerinin karşısında yalnız  bırakmayacağız” dedi.AK Parti Kırıkhan ilçe  olağan haftalık toplantısı muhteşem bir kalabalığa  ev sahipliği yaptı.  İlçe başkanı Ömer Erdal Çelik, kadın kolları, gençlik kolları, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantı coşkulu geçti. Tabiri caize Yayman salonu heyecana getirdi.TBMM Dijital Mecralar  Komisyonu Başkanı  Hatay Miletvekili  Hüseyin Yayman konuşmasının başında,  hain PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Hatay’lı 2 şehit için Allah’tan rahmet  diledi. Yayman “ Aziz  Türk Milletinin başı sağolsun, inanıyoruz ki kanları yerde kalmayacak. Kahraman Türk  Silahlı Kuvvetleri,  Mehmetçiklerimiz, satılmış hain  terör örgütünü  gece gündüz demeden, ansızın  bir gece gelebiliriz şiarıyla onları gördüğü yerde imha edecektir. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar  diliyoruz” dedi.

ÖLÜMÜNE  RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’nin   3 tarafının denizlerle, 4 tarafının  düşmanlarla çevrili  bir ülke olduğuna dikkat çeken Miletvekili Hüseyin Yayman “  Şehitler tepesi   hiç boş kalmıyor. Dün  meydan muharebesinde, Çanakkalede, Büyük Taarruzda, Kıbrıs’ta bugün Şırnakta, Cudi de, Silopide, Gabarda Kahraman Mehmetçikler vardır, var olmaya devam edecektir. Bu ülke dünyanın en yüksek kira bedeline sahip bir ülkedir. Dün haçlı seferlerini yapan, sevr anlaşmasını imzalatmak isteyenler bugün aynı planlarını devam ettirmeye çalışmaktadır.   Geçmişte Anadoluyu  işgal etmeye çalışanlar bugün cumhur ittifakı yıkılsın diyorlar. Bu oyunu görmemiz gerekir. Dün Malazgirtte   tüm haçlı orduları toplanıp Müslüman Türk askeri karşısında mücadele edenler, bugün Recep Tayyip Erdoğan kaybetsin diyorlar. Dün Çanakkaleye geçilmez kılan kahramanları başta M. Kemal Atatürk  olmak üzere tüm  gazilerimizi şehitlerimizi  şükranla ve rahmetle anıyoruz. Dün Çanakkaleyi geçmek isteyenler,  bugün Kırıkhan’ı , Hatay’ı, tüm yurdu, Anadolu’yu geçmek istiyorlar ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı  devirmek istiyorlar. Biz, dün nasıl Çanakkalede var isek, Meydan Muharebesinde var isek, Kıbrıs’ta, var isek, Sinopi de,   Cudide,  Gabar’da, var isek  bugünde aynı ruhla Recep Tayyip  Erdoğan’ın yanında  sonuna kadar varız, var olmaya devam edeceğiz. Bu yolun sonunda ölüm de olsa yokumuzdan dönmeyeceğiz. Bu mücadele bir siyasi parti mücadelesi değil, millet meselesi, vatan meselesidir.  Bugün Hakkari’de, Şırnakta  askerimizi, polisimizi, korucuları şehit edenler  Türkiye’de bir kaos ortamı oluşturmak suretiyle   kargaşa çıkartmak istiyorlar. Türk milletini feraseti   yüksektir,   milletimizin şuuru yüksektir, her zaman devlet-   ebed-müddet deyip vatana sahip çıkmaktadır. Bu tür oyunlara da  kolay kolay  prim vermez.” Dedi.Yayman konuşmasının devamında “ Terörle mücadelesinde  bir taraftan askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz şehit olurken bu terör örgütüne terör örgütü demeyenler, bu terör örgütüne örtülü açık destek verenleri  aziz milletimiz  affetmedi, affetmeyecektir.  Uyanık olmamız gerek,  uyandırmamız  gerekir.  Türk Milleti kahraman millettir.  Şehit tepeleri boş kalmazken, biz elimizi taşın altına koymamız gerekir. Teröre destek olanları,  gizlice sahip çıkanların tuzağını bozmamız gerekir, onların oyununa  gelmemek gerekir. Bu konuda milletimize güvenimiz tamdır”dedi.

20 YILDA BÜYÜK GELİŞMELER AK PARTİ İLE YAŞANDI

TBMM Dijital Mecralar Başkanı  Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti’nin 20. Yıl kuruluşunun kutlandığı  şu günlerde, geçmişe bakılacak olunursa 20 yılda hayal bile olmayanları, edilemeyenleri yaparak sessiz bir devir  gerçekleştirildiğini  belirtti. 20 yıldır Ak Partiye  gönül veren, destek veren, her türlü zorluğa birlikte göğüs geren  vatandaşlara minnet borçluyuz. 20 yılda  yapılamayan  her hizmeti milletimizle buluşturduk. Geçen hafta olmaz denilen ülkenin  ilk otomobili   üretildi. Türkiye’de önemli gelişmeler yaşanırken Bay Kemal   yurt dışına gidiyor. Bay Kemal   İktidarın yolu  Anadoludan geçer. Almanya’dan, Romadan,  Washington’dan değil.  Yanlış kapılarda iktidar arıyorsun” dedi.

HAYAT PAHALILIĞI SORUNU ORTADAN KALKACAK

Milletvekili Hüseyin Yayman, bir süredir tüm dünya genelinde yaşandığı gibi Türkiye’de de  bir hayat pahalılığı yaşandığına dikkat çekti.  Yayman “ Hayat pahalılığı kontrol altına alınacak, denetimler arttırılacak.  Fırsatçılık yapmak isteyen, vatandaşımızı  ezmeye çalışan aç gözlülere  hükümetimiz ve devletimiz asla fırsat vermeyecektir. Ocaktan itibaren çok güzel  günler gelecek, ekonomi kontrol altına alınacak, dar gelirliye   küçük esnafa destekler verilecek. Bugüne kadar önümüze çıkarılan tüm engelleri nasıl aştık ise ekonomi ile  karmaşa yaratmaya çalışanları hüsrana uğratacağız.   2023’te ise  Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha başkan yapacağız. Çünkü Milletini, vatanını düşüneni  vatandaşta düşünür, kollar,  sahiplenir” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.