ÖNCÜ ÇÖZÜM ÖZEL EĞİTİM’DE ULUSLARARASI PROJE 

ÖNCÜ ÇÖZÜM ÖZEL EĞİTİM’DE ULUSLARARASI PROJE 

Hatay’ın eğitimde öncü markası olan Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, uluslararası projeye ev sahipliği yaptı. 6 farklı ülkenin üniversite öğrencileri ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencilerinin Erasmus projelerinin 5. gün etkinlikleri Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlendi.

BAŞ: ÖNCÜ ÇÖZÜM AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Proje yöneticisi Mustafa Baş ; “Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonu, bir gençlik farkındalığı hareketi“ projesinin 5. gün etkinlikleri 7 farklı ülke öğrencisi tarafından Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşti. Ülkemizde ve diğer ülkelerde uygulamalar üzerine konuşuldu. Bizleri ağırlayan Cemile Şahutoğlu’na teşekkür ederiz” dedi. 

ŞAHUTOĞLU: EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN ONUR DUYDUK

Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdiresi Cemile Şahutoğlu da yaptığı kısa konuşmada; ‘’Böyle bir projeyi Hatay’da gerçekleştiren Mustafa Baş’a bize güvenip organizasyonu kurumumuzda gerçekleştirdikleri için teşekkür ederiz. Kurumumuzda ERASMUS projesi ekibini ağırladığımız için onur duyduk” ifadelerine yer verdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.