“ÖNCÜ KADINLAR” PROGRAMI DÜZENLENDİ

“ÖNCÜ KADINLAR” PROGRAMI DÜZENLENDİ

İskenderun’da Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi tarafından “Öncü Kadınlar” programı düzenlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonundaki etkinliğe Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, KADEM Hatay İl Başkanı Selma Tunç ve çok sayıda kadın katılım gösterdi.

KOSGEB girişimci kadınlardan Dilek Tecirli ile Melek Aktürk’ün Başarı hikâyelerini paylaştıkları etkinlikte açılış konuşması yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Kültürümüzde çok özel bir yer tutan, hayatımızın her döneminde bizlere sevgi, hoşgörü ve özveriyle destek olan kadınlarımız her zaman el üstünde tutulmayı, sevgiyi ve saygıyı hak ediyor” dedi.

YÖNDEN: “BİZ KADINLARIMIZDAN MEMNUNUZ”

Kaymakam İskender Yönden de Kadınları başı tacı olarak nitelendirerek “Eğer cennete gideceksem annemin ayakları altında, eğer huzurlu, mutlu olacaksam eşimin yanında, eğer beni geleceğe taşıyacaksa kızımın yanında. Böyle bir ortamda bırakın kadına el kaldırmayı ses yükseltmeyi bile ben kabullenemiyorum, kabullenmeyeceğim. Hayatımızın tadı, anlamı, cennetimin garantisi, her şeyimiz kadına şiddeti önlemek için karanfil dağıtmamız benim zoruma gitti. Bu olmamalıydı ama ne yazık ki var. Biz kadınlarımızdan memnunuz inşallah dualarınızı alırız” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.