ORANLI’NIN ALTINCI ESERİNE ÖDÜL VE İLGİ YAĞMURU

ORANLI’NIN ALTINCI ESERİNE ÖDÜL VE İLGİ YAĞMURU

Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Müdürü, iletişimci ve yazar Dr. Çetin Oranlı, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ‘2023 Yılının Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri’ kapsamında “Yılın Şehir Kitabı” ödülüne layık görülen “Her Mevsim Baharı Yaşayan Şehir Adana” kitabının imza gününde kitapseverlerle buluştu. CNR Mersin Kitap Fuarı’nda Hayykitap standında gerçekleştirilen imza günü, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Dr.Çetin Oranlı, fuarda 6. kitabı olan “Her Mevsim Baharı Yaşayan Şehir Adana”yı imzalarken, okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Katılımcılar, Oranlı’nın Adana’nın renkli dokusu, bereketli toprakları, coğrafyası ve tarihi kimliğini anlattığı bu eseri hakkında sohbet etme fırsatı buldular. Gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getiren Dr. Çetin Oranlı, “Altıncı eserim olan ‘Her Mevsim Baharı Yaşayan Şehir Adana’ kitabımda, Adana’nın renkli dokusunu, bereketli topraklarını, coğrafyasını ve tarihi kimliğini yansıtmaya çalıştım. Adana için tarihsel hafıza niteliğinde olan eserim, ilk günden itibaren gördüğü yoğun ilgi ile şehir kitapları arasında yerini aldı. İmza günüme yoğun ilgi gösteren tüm kitap dostlarına ve CNR Mersin Kitap Fuarı’nın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Dr. Çetin Oranlı’nın bu önemli başarısı, edebiyat dünyasında ve özellikle şehir kitapları kategorisinde büyük yankı uyandırırken, okurlarıyla buluştuğu bu anlamlı etkinlik unutulmaz anlara sahne oldu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.