ORC, EN BAŞARILI BAŞKANI SEÇTİ, EN BAŞARISIZI DA BİZ SEÇTİK “LÜTFÜ SAVAŞ”

ORC, EN BAŞARILI BAŞKANI SEÇTİ, EN BAŞARISIZI DA BİZ SEÇTİK “LÜTFÜ SAVAŞ”

ORC Araştırma, 2021 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanları, en başarılı il belediye başkanları ve en başarılı milletvekilleri anket sonuçlarını paylaştı. Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak geride kalan 2021 yılının en başarısız belediye yöneticisini seçtik. Bu listede Hatay’ı hizmetten mahrum bırakan, kutuplaştıran, vatandaşlarla alay eden, güç sarhoşluğuna yakalanan ve hiçbir şey yapmamayı marifet sanarak Hatay’ı sadece borçlandıran Lütfü Savaş’ı, en başarısız belediye başkanı seçtik.

İMAMOĞLU İLK, SAVAŞ SON SIRADA

ORC Araştırma, 2021’in en başarılı belediye başkanı anketinin sonucunu paylaştı. Buna göre, İlk 5’te 4 CHP’li belediye başkanı yer aldı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk sırada oldu.ORC Araştırma, 2-21 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirdiği 2021 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını açıkladı. Araştırmanın 100 bin nüfusun üzerindeki tüm ilçelerde toplam 12 bin 760 kişi ile yüz yüze ve CATI yöntemiyle gerçekleştirildiği belirtildi. Ankete göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 56,1 oranıyla ilk sırada yer aldı. İmamoğlu’nu yüzde 55,4 oy oranı ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takip etti.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 55 ile üçüncü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 54,7 ile dördüncü oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise yüzde 54,3 ile beşinci sırada yer aldı.

LÜTFÜ SAVAŞ HİZMET DEĞİL BORÇ YAPTI

Hatay’a hizmet yapmak yerine borç yapan Lütfü Savaş’a, kendi partilileri dahil tüm vatandaşlar tarafından isyan edilirken, hizmetsizlikten dökülen Hatay’a EXPO adında bir borç karabatağı kazandıran Lütfü Savaş, 2021’i de boş geçirdi. Koltuğa dahi oturmayan, 2021’i vekalet verdiği başkanların yönetiminde boş boş geçiren Lütfü Savaş, Hatay tarihine kara bir leke olarak yazıldı. Biz de Lütfü Savaş’ı en kötü, beceriksiz ve Hatay’ın başına gelmiş en kötü şey olarak seçtik. Umarız, 2022 ve en erken seçimin olduğu tarihte Hatay’a hak eden bir isim başkan olarak seçilir. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.