ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜNDEN SAHA İNCELEMESİ

ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜNDEN SAHA İNCELEMESİ

Akçay Orman İşletme Şefliği’ne beraberindekilerle ziyarette bulunan Hatay Orman Bölge Müdürü Salim Karabulut, kayın sahalarında yürütülen üretim ve bakım çalışılmalarını yerinde inceledi.

Hatay Orman Bölge Müdürü Salim Karabulut’a, Bölge Müdür Yardımcısı Veysel Ayyıldız ve İskenderun Orman İşletme Müdürü Abubekir Yaylagül da eşlik ederek, Akçay Orman İşletme Şefliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Orman Bölge Müdürü Karabulut ile beraberindekiler, 2024 Bakım Programı kapsamında Kayın sahalarında yürütülen üretim ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi, bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında, ekiplerin çalışmalarını titizlikle gözlemleyen Karabulut, sahada yapılan işlemler hakkında detaylı bilgi alırken, bakım ve üretim çalışmalarının bölge ormanlarının sağlığı ve sürdürülebilirliği açısından önemini vurgulayarak, ekiplerin özverili çalışmalarını takdir etti. Çalışmaların planlandığı gibi ilerlemesinin ve ormanların korunmasının büyük önem taşıdığını kaydeden Bölge Müdürü Karabulut ve beraberindeki heyet, sahada incelemelerinin ardından değerlendirme toplantısı yaparak, ilerleyen süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.