ORTAK PAYDAMIZ VATAN SEVGİSİ

ORTAK PAYDAMIZ VATAN SEVGİSİ

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin Partisinin ilk seçimlerde büyük bir başarıya imza atacağını söyledi.Diğer bazı siyasi parti temsilcilerinin aksine kutuplaştırıcı dil kullanmayan İYİ Partinin milletti birleştiren, hoşgörüyü ön plana çıkaran ve Türkiye’nin sorunlarına kalıcı çözüm üreten büyük bir aile olduğunu savunan Şefik Çirkin, “Biz kendimize hedef edindiğimiz bu çizgimizle gurur duyuyoruz. Partimizin kısa bir süre içinde çığ gibi büyümesinin en büyük nedeni de budur. İnsanlar bize güvendiler. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in samimiyetine inandılar. İYİ parti ailesi olarak bizlerde insanımızın bu güvenine, sevgisine layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Her görüşün, her mezhebin, her düşüncenin kendisine yer bulduğu İYİ Partinin Türkiye’nin çatı partisi olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini aktaran Şefik Çirkin, Partide Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Sağcı, Solcu, Ülkücü, Sosyalist her türlü düşünceden ve görüşten insanlar bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi; “Başarımızın sırrını soranlara yanıtımız budur. Herkese kendini iyi hissettiriyoruz. Çünkü biz Türkiye’nin iyi olmasını istiyoruz. Gayemiz, çabamız bu yöndedir. Önce Türkiye ülküsüyle hareket ediyoruz. Ülkemizin çıkarlarının önüne hiçbir çıkarı koyabilmemiz mümkün değildir. Sevdamız vatan sevdasıdır” ifadesinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.