OSMAN CAN GÜLERYÜZ SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ SIRTLIYOR

OSMAN CAN GÜLERYÜZ SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ SIRTLIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği, ligin 3. hafta mücadelesinde İnce Gençlikspor ile karşılaştı.

Mücadelenin en dikkat çeken ismi ise, son dakikalarda attığı golle takımına galibiyeti getiren genç yetenek Osman Can Güleryüz oldu. Güleryüz, kritik anlarda bulduğu golle takımına 3 puanı kazandırarak taraftarların gönlünde taht kurdu. Geçtiğimiz sezonlarda Hatayspor forması giyen Güleryüz, bu sezon Samandağ Gençlerbirliği forması altında BAL Ligi’nde performansını sergiliyor. Genç yetenek, sergilediği başarılı futboluyla hem takımının başarısına büyük katkı sağlıyor hem de adından sıkça söz ettiriyor. Osman Can Güleryüz’ün, ilerleyen haftalarda da aynı başarıyı sürdürerek Samandağ Gençlerbirliği’ni zirveye taşımada önemli bir rol üstleneceği öngörülüyor. Taraftarların gönlünde yer eden bu genç oyuncu, gelecekte daha büyük başarılara imza atacak gibi görünüyor.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.