OSMAN ÖTKEN ANADOLU LİSESİ, RAUF BEY GEMİSİ’NDE EĞİTİM-ÖĞRETİME DEVAM EDECEK

OSMAN ÖTKEN ANADOLU LİSESİ, RAUF BEY GEMİSİ’NDE EĞİTİM-ÖĞRETİME DEVAM EDECEK

Hatay Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Tek Dünya Karadeniz Vakfı arasında, Osman Ötken Anadolu Lisesi’nin 2024-2025 eğitim öğretim yılına İskenderun balıkçı barınağında demirli Karadeniz Lifeship Rauf Bey Gemisi’nde devam etmesine yönelik önemli bir protokol imzalandı.Protokol, Hatay Milli Eğitim İl Müdürü Dr. Harun Tüysüz ve Tek Dünya Karadeniz Vakfı adına Umut Çevik tarafından, ildeki eğitim kalitesini yükseltme hedefi doğrultusunda imzalandı. İmza töreninde, Ortaöğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Mustafa Karasu ve Şube Müdürü Mehmet Altınöz de hazır bulundu. Protokolün, ilimiz eğitimine hayırlı olmasını dileyen Dr. Harun Tüysüz, bu iş birliğinin öğrencilere farklı bir öğrenim deneyimi sunacağını belirtti.

Protokole göre, Karadeniz Lifeship Rauf Bey Gemisi, 2024-2025 öğretim yılı boyunca Osman Ötken Anadolu Lisesi öğrencilerinin kullanımına tahsis edilmiş olacak. Öğrenciler, bu gemide hem modern eğitim olanaklarından yararlanacak hem de denizcilik kültürü ile iç içe bir eğitim alma fırsatı bulacak.

Bu eşsiz eğitim ortamı, hem öğrencilere yeni ufuklar açacak hem de eğitim-öğretim süreçlerine yenilikçi bir yaklaşım kazandıracak. İskenderun balıkçı barınağında demirli gemi, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirebilecekleri, aynı zamanda deniz yaşamıyla ilgili pratik bilgiler edinebilecekleri bir merkez haline gelecek.Hatay’da eğitime dair böyle yenilikçi adımların atılması, hem öğrenciler hem de veliler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, protokolün diğer illere de örnek teşkil etmesi bekleniyor.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.