OYA&NUMAN EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTI

OYA&NUMAN EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTI

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinde olan Dönmez ve Dingil ailelerinde nişan heyecanı yaşandı. Antakya Belediyesi personellerinden Numan Dingil ve Oya Dönmez, evlilik yolunda ilk adımı atarak, nişan yüzüklerini taktılar. Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Dingil ile Belgin Dingil’in oğlu Numan Dingil ile ilimizin saygın ailelerinden Yusuf ve Nurhayat Dönmez’in kızı Oya Dönmez, hafta sonunda aile arasında gerçekleştirilen nişan töreni ile mutlu yuvalarının temelini attılar.

Genç çiftin nişan yüzüklerini Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ile Asi Sulama Kooperatif Başkanı Hüseyin Şahbaz birlikte taktı.

Oya&Numan çiftine evlilik yolunda atmış oldukları ilk adımdan dolayı tebrik eden Başkan İzzetin Yılmaz, “Ben her iki taraftanım, çünkü gelin de, damat da benim personelim. İnşallah nikahlarını kıymakta yine bana nasip olur. Elinizi çabuk tutun, geciktirmeyin” diyerek genç çifte ömür boyu saadetler diledi.Dingil ve Dönmez ailelerini de kutlayan Başkan Yılmaz, “İki değerli Necmettin ve Hüseyin başkanlarımın da şahitlik ettiği nişan töreninin her iki aileye de hayırlı olmasını ve tamamına erdirmesini temenni ediyorum” dedi.Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından takı merasimine geçildi, nişan töreni ikram ile sona erdi. Hatay Meş’Ale  Gazetesi ailesi olarak Oya&Numan çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin diyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.