ÖZAT VE SERİNYOL KOOPERATİFLERİNDEN LÜTFÜ SAVAŞ’A TEPKİ

Hatay Ulaşım A.Ş’nin esnaf hakedişlerinde yaptığı kabul edilemez hatalara yanlışlıklara ‘dur’ denilmemesine ve HBB’ye tepki gösteren Özat ve Serinyol Kooperatiflerinden ortak açıklama..

ÖZAT VE SERİNYOL KOOPERATİFLERİNDEN LÜTFÜ SAVAŞ’A TEPKİ

Özat Otobüsçüler Kooperatif ile Serinyol Otobüsçüler Kooperatifi ortak bir açıklama ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne tepkilerini dile getirdiler.

İki kooperatif ortak açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Birileri bizi yanlış anladı. Sanırım öyle oldu. Biz Hatay Büyükşehir Belediyesinden Serinyol Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) bölgesinden günde ortalama yolculuk yapan yirmi bin insanımızın öğrencimizin ikinci bir ücret ödemeden direk Antakya şehir merkezine girebilmesi için teklif ettik ricada bulunduk. Bu yağmurda soğukta insanımız yürümek zorunda kalmasın dedik. Maalesef neredeyse iki yıldır Hatay Valiliğinin oluru olduğu halde belediye ‘bunun önünü kamu yararı görmüyorum’ diyerek reddediyor. Sizce kamu yararı yok mu? Bizce var. Lakin birileri bunu esnaf meselesi olarak görüp vatandaşların şehir varoş kenarlarında indirilerek bin metrelik mesafeyi ikinci bir ücret ödeterek yada yürümek zorunda bırakılarak birilerine rant sağlama usulü ile giderme çabasına giriyor. Bizim yolculuk ücretleri ile bir sorunumuz yok. Biz zam filan da istemedik. Hatay Ulaşım A.Ş’nin esnaf hakedişlerinde yaptığı kabul edilemez hatalara yanlışlıklara dur deme çabasındayız. Bunu da yazmadan geçmeyeceğiz. Bu araçlarla buradaki ulaşım olmaz, burası şehir içi değil insanımız bunu hazmetmez kabullenmez, etmeyin eylemeyin demiştik. Karpuz kadar araçlarla 60 kişi taşınmaz dedik, kimse bizi dinlemedi. Velhasıl bu kusuru lütfen kimse bize yüklemesin. Kusurlusu belli.” HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.