ÖZCAN: HATAY’IN EVLATLARI GÖRMEZDEN GELİNMEMELİ

ÖZCAN: HATAY’IN EVLATLARI GÖRMEZDEN GELİNMEMELİ

Kentin tanınmış iş insanlarından ve siyasetçilerinden Nafiz Özcan, Hatay’ın evlatları olan milletvekillerinin ve belediye başkanlarının görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak Hatay’ın ayağa kalkması için çabalayan milletvekili ve belediye başkanlarının son dönemde görmezden gelindiğini ifade eden Özcan paylaşımında şu ifadelere değindi; “Birkaç gündür Hatay’ın birtakım bürokratları Hatay’ın umudu, kurtarıcısı vs. gibi övücü cümlelerle gündemin ilk sırasında anılır oldu. Esas Hatay için gecesini gündüzüne katan siyasiler ve siyasi irade hiç yokmuş gibi davranılmaya başlandı. Ben de diyorum ki yapılan iyi bir şeyler varsa siyasi iradenin Hatay ayakları milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, Abdülkadir Özel, BŞBB. Sayın Mehmet Öntürk’ün de büyük çaba ve özverili çalışmaları da var. Bunlar takdir edilmeli ve göz ardı edilmemelidir. Devletimize olan saygımızdan çoğu işlerini gördüğümüz duyduğumuz bazı bürokratların ismini sosyal medyada anmıyorsak Hataylı dost ve arkadaşların övgülerinde daha ölçülü olmasını diliyorum. Memleketin kaynaklarını ithal müteahhitlere dağıtarak, artan tepki karşısında kalan kırıntıları Hatay’ın evlatlarına layık görenleri çok iyi biliyoruz. Sessiz çoğunluğa bunu yutturamazsınız. Siyasi iradeden de ricamız artık gerekeni yapmanızdır. Bizim bildiklerimiz duyduklarımızın on katlarını sizler de duyup biliyorsunuz. Benim gibi bir insan bile isyan noktasına gelmişse gerisini siz düşünün. Selam ve saygılarımla.”Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.