Meşale Gazetesi

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ 100.'BYPASS' AMELİYATINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ÖZEL ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİ 100.'BYPASS' AMELİYATINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Geçen yıl Aralık ayı sonunda açılan Kalp ve Damar Cerrahisi ünitesinde 100. bypass ameliyatı Y.K. isimli bayan bir hastaya yapıldı.Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Prof.Dr.Orhan Veli Doğan ve Doç.Dr.Celalettin Karatepe yaptıkları açıklamada Kalp krizi nedeniyle hastaneye getirilen hastamıza, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra 4damar bypass uygulandı. Operasyon sonrası kontrolleri yapılan hasta bir hafta sonra sağlıklı şekilde taburcu edildi^ şeklinde açıklamada bulundu. 

Yaşadığı süreci anlatan Y.K isimli hasta, “Özel Antakya Akademi Hastanesine rahatsızlığım sonrası başvurdum. Burada gördüğüm ilgi ve alakadan son derece memnunum. Herkes görevini layıkıyla yapmakta. Çok şükür sağlığıma kavuştum, Doktoruma ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun’’ dedi. 

Özel Antakya Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Yaman yaptığı açıklamada, “Bugün 100’üncüsü yapılan bypass operasyonu da başarı ile sonuçlandı. 7/24 saat esasına göre mesai mefhumu gözetmeksizin özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde görev yapan tüm hekim arkadaşlarıma ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Özel Antakya Akademi Hastanesi açıldığı günden bu yana hizmet çeşitliliği ve hasta memnuniyetini artıran hizmet kalitesi ile Hatay halkının hak ettiği kaliteli sağlık hizmetini sunmaya devam edecektir” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.