ÖZEL: HATAY İÇİN DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

ÖZEL: HATAY İÇİN DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel Hatay’ın ayağa kalkması için çalışmalara dur durak demeden devam ettiğini belirtti. 6 Şubat deprem felaketi ile yıkılan Hatay’ı ayağa kaldırmak adına 10 Hatay Milletvekili ile el ele verdiklerini belirten Vekil Özel, siyaset üstü olarak gördükleri Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması için tüm siyasi fikirleri bir kenara bıraktıklarını ve dur durak demeden çalıştıklarını söyledi.

VEKİL ÖZEL YOĞUN GÜNDEMİNİ GAZETEMİZE DEĞERLENDİRDİ

Milletvekili Özel, yoğun gündemi arasında gazetemiz Hatay Meş’ale Gazetesi’ne özel demeç verdi. AK teşkilat içerisinde büyük saygı duyulan isimlerden olan Milletvekili Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ilgili tüm bakanlıkların Hatay ile ilgili tüm projelere destek olduğunu kaydetti. Kendilerinin takibindeki tüm çalışmaların Hatay’a kısa süre içerisinde yansıdığını görmenin memnuniyeti içinde olduklarını kaydeden Özel; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve MHP Lideri ittifak ortağımız kader birliği yaptığımız Devlet Bahçeli beyefendi söz konusu Hatay olunca tüm kapıların açılması için bizlere öncülük ediyor. İlgili tüm bakanlıklara bizzat verdiği talimat ile Hatay’ımızın ihtiyacı olan tüm hizmetleri kısa sürede kentimize kazandırıyoruz. Başta konut olmak üzere yol, altyapı, üstyapı, devlet kurumlarımız, sosyal tesislerimiz ile Hatay’ımızı Türkiye’nin en güzel 5 şehrinden biri yapacağız. Yerel yönetimler ile merkezi hükümetimizi aynı çatı altında birleştirerek hizmetlerimizi ardı ardına kentimize getirmeye başladık. İnşallah 2025 yılı sonu itibariyle tüm hak sahiplerimize evlerini ve işyerlerini çok uygun ödeme koşullarında vereceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

VATANDAŞLAR VEKİL ÖZEL’DEN MEMNUN

6 Şubat deprem felaketinden önce olduğu gibi 6 Şubat’tan sonra da halkla her daim içiçe olan ve kapılarını vatandaşlara ardına kadar açan Milletvekili Özel’e tüm vatandaşlar olumlu mesajları ile destek olmaya devam ediyor. Ankara’da olduğu gibi Hatay’daki irtibat ofisinde vatandaşları sık sık ağırlayan Milletvekili Özel tüm vatandaşların isteklerini yerine getirmeye gayret ediyor. Gayretli çalışmalarıyla takdir toplayan Milletvekili Özel’den memnun olduklarını belirten Hataylı vatandaşlar Vekil Özel’e çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.