ÖZEL: HERKESİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ

ÖZEL: HERKESİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’da herkesi ev sahibi yapana dek durmadan çalışacaklarını kaydetti. 

Özel, “Depremden etkilenen tüm ilçelerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız” dedi.

MEDENİYETLER ŞEHRİ HATAY’IMIZI İHYA EDECEĞİZ

REKLAM ALANI

6 Şubat’ta yerle bir olan Hatay’da 2 yıla yakın süredir çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden Milletvekili Özel, “Hatay’ımızı şanına yaraşır şekilde ihya edeceğiz. Bu noktada devletimiz, tüm çalışma arkadaşlarımız ‘yeniden inşa ve yeniden ihya’ konusunda son derece kararlı ve dirayetlidir. Yıllardır, istisnasız dünyanın her yerine yetişen devletimiz, afetin yaralarını sarmak konusunda elbette büyük bir deneyime sahip. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; şartlar ne olursa olsun, deprem bölgesinin ikinci plana düşmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Deprem bölgesi, en önemli gündemimiz olmaya devam edecek. Bizim bu medeniyet şehrini hedeflerine ulaştırma mücadelemiz hız kesmeden sürecek. Bu dert benim derdimdir, Sayın Cumhurbaşkanımızın derdidir. Allah’ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla deprem bölgesini de süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” ifadelerini kullandı. 

Yeni yasama yılının başlaması dolaysıyla Ankara’da olsa da kalbinin her daim Hatay ile birlikte olduğunu, Hatay’ın menfaatleri için Ankara’da çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Milletvekili Özel, tüm hemşehrilerine en kalbi selam ve hürmetlerini iletti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.