ÖZEL: VATANDAŞLARIMIZI KONUTLARINA KAVUŞTURACAĞIZ

ÖZEL: VATANDAŞLARIMIZI KONUTLARINA KAVUŞTURACAĞIZ

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, tüm vatandaşları konutlarına kavuşturana kadar durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Konut inşaat alanlarını ziyaret eden Vekil Özel, burada yaptığı konuşmada, deprem bölgesindeki şehirlerin toparlanma sürecine girdiğini belirtti.Son olarak İskenderun’da yapımı tamamlanan yüzlerce konutun vatandaşlara teslim edildiğini ve konutlarda yaşamın başladığını belirten Milletvekili Özel; “Deprem nedeniyle yaşanan bu olumsuz süreçler geçicidir. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun ki en kısa sürede depremin izlerini sileceğiz ve vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturacağız. Şehrimizi en kısa sürede sağlam temeller üzerine inşa ederek Vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturacağız. Devletimiz tüm imkanları vatandaşlarımızın emrindedir” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR”

En büyük tesellilerinin, çadırda yaşayan tek bir vatandaşın dahi bulunmaması olduğunu dile getiren Özel, şöyle konuştu: “Çok şükür ki kalıcı konutlarına henüz yerleşmemiş her bir depremzedemiz, konteyner kentlerdeki geçici yaşam alanlarında yaşamlarını sürdürüyorlar. İnşallah mümkün olan en kısa sürede vatandaşlarımızın tamamını kalıcı konutlarına kavuşturacağız. Biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da sözünü vermişti. Bizler de bu konuda üzerimize düşen ne varsa katbekat fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın bu anlamda bir endişesi olmasın. AK Parti milletin partisidir. Bizim mücadelemiz, milletimizin mücadelesidir. Ne zaman ülkemizin kaderini ilgilendiren kritik bir eşikten geçecek olsak, daima milli çıkarlarımızın karşısında yer alan, bizi hedef alan ne kadar iç ve dış tehdit varsa hemen yanında yer alan güruh, ne yazık ki bizim bu ruhumuzu anlayamaz. Millete hizmet sevda işidir.” dedi.Haber.Zeliha Naz ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.