Meşale Gazetesi

ÖZEL’DEN MUHTARLARA ZİYARET

ÖZEL’DEN  MUHTARLARA ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen ilçesinde mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Milletvekili Özel, ziyaretinde mahalle sakinleri ile de buluştu. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı ziyarette konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Partinin birlik ve beraberliği temsil ettiğini ifade etti. Özel.’’ İlçemizde muhtarlarımızı ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Muhtarlarımızdaki birlik ve beraberlik havasını görmek bizleri mutlu etmektedir.

AK PARTİ BİR DAVA VE HİZMET PARTİSİDİR

Bizlerde yorgunluk bilmeden, gece gündüz demeden yedi 24 esasıyla milletimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Milletimiz bir ve beraber olduğu müddetçe hiçbir güç bizim kardeşliğimizi ve dayanışmamızı bölemeyecektir.

AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bugüne kadar hep ilklerin ve ilkeli duruşların temsilcisi olan bir partiyiz ve bu partinin mensuplarıyız.” diye konuştu.
Belen ilçe mahalle muhtarları da, gerçekleşen ziyaretten dolayı AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkürlerini sundu. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.