ÖZHASAT AİLESİNDE BİRLİK DAYANIŞMA BULUŞMASI

ÖZHASAT AİLESİNDE BİRLİK DAYANIŞMA BULUŞMASI

Bölgemizin Turizm ve Ulaşım sektörünün başarılı firmalarından olan Özhasat Turizm yönetimi ve çalışanları birlik ve dayanışma yemeğinde buluştular.Altınözü Zeytin Kafe’de gerçekleşen programa Özhasat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İsaoğulları ve firma bünyesinde faaliyet gösteren Şoför kadrosu katıldı.

Özhasat ailesi olarak çalışma arkadaşları ile birlik ve dayanışma yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Özhasat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İsaoğulları:” Her zaman çalışanının yanında yer alan firmamız son dönemde taşımacılık sektöründe yaşanan sorunları istişare etmek üzere çalışma arkadaşlarımız ile bir toplantı yapma gereği duymuştur. Akaryakıt ve Araç parça fiyatlarına gelen zamlar şoför esnafımızın belini bükmüştür. Bu anlamda mağdur olan şoför esnafımızın  bu yıl  rahat  nefes alabilmesi için neler yapabiliriz konusunu masaya yatıracağız. Özhasat ailesi olarak bizler sadece kendi bünyemizde faaliyet gösteren şoför kardeşlerimizi değil Altınözü şoför esnafı için ne yapabiliriz düşüncesi ile hareket etmekteyiz.Ayrıca  2022-2023 eğitim ve öğretim yılı taşımalı eğitim kapsamında yapılacak çalışmalar konusunda istişare ettiğimiz şoför kardeşlerimize programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.