ÖZTOPRAK PASTANESİNDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

ÖZTOPRAK PASTANESİNDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Bölgemiz gastronomi sektörünün marka işletmesi olan Öztoprak Pastanesi müşterilerine sunduğu birbirinden leziz Pasta,tatlı ve special lezzetlerinin yanı sıra sektöre getirdiği renkli servis anlayışı ve sosyal sorumluluk projelerindeki hassasiyetleri ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Çocuk Evleri ve Huzurevine Tatlı Ziyaret..

Yeni yıla sayılı günler kala Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başlı çocuk evleri ve Huzurevine ziyaret gerçekleştiren Öztoprak Pastanesi ekibi Yeni yıl öncesi çocuklar ve yaşlılarımız ile birlikte mütevazi bir yeni yıl kutlaması gerçekleştirdiler. Her iki kuruma gerçekleşen ziyarette Öztoprak Pastanesinin alanında başarılı ustaları tarafından hazırlanan yaş pasta ve kuru pasta çeşitleri ikram edildi. Ziyaretten memnun oldukları görülen çocuklar ve yaşlılarımız Öztoprak Pastanesi ekibine teşekkür ettiler.Son derece mutluluk duydukları ziyareteler gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak açıklamasında:” Son dönemde oldukça hareketli bir hal alan sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başlı Çocuk evleri ve Huzurevine de ziyareti programlarımıza dahil ederek gerekli izinlerimizi aldıktan sonra ziyaretlerimizi gerçekleştirrdik. Alanında uzman yöneticiler ve personellerin görev aldıkları Çocuk evleri ve Huzurevinde bulunan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek mütevazi bir yeni yıl kutlaması gerçekleştirdik.Her iki ziyaretimizde de deneyimli çalışma arkadaşlarımız tarafından çocuklara ve büyüklerimize muhteşem lezzetlerimizden ikramlarda bulunduk. Hem çocukların hem de büyüklerimizin içtenlikle teşekkürleri bizleri fazlasıyla mutlu etti. Öztoprak Pastanesi olarak yine ziyaret etmekten büyük mutluluk duyacağımız Çocuk evleri ve Huzurevi ziyaretimize olanak sağlayan Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze ve her iki kurumunda yöneticileri ile personellerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.