PAMUK ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARI TBMM GÜNDEMİNDE!

PAMUK ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARI TBMM GÜNDEMİNDE!

Hatay’da devam eden Pamuk Hasadı’nı gerçekleştiren çiftçilerin ve üreticilerin sorunları her geçen gün milletvekillerinin gündemine gelmeye devam ediyor.

Türkiye genelinde ve Hatay genelinde Pamuk Hasadı gerçekleştirilen çiftçilerin sorunları CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir’in katılımıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç tarafından TBMM’de gündeme getirildi. Gerçekleştirilen basın toplantısı sonrasında kısa bir açıklama gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “TBMM’de Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali Öztunç ve bölge Milletvekili arkadaşlarım ile birlikte pamuk üreticilerimizin sorunlarını, taleplerini çözüm önerilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz basın açıklamamızda dile getirdik. Pamuk üreticisi dahil iktidara geldiğimizde alın terinin hakkını vereceğiz. Az kaldı, Geliyor Gelmekte Olan.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.