PANDEMİ DÖNEMİNDE BELİREN ROBİN HOOD: LEVENT HALLUM

PANDEMİ DÖNEMİNDE BELİREN ROBİN HOOD: LEVENT HALLUM

Pandemi de geçim sıkıntısı yaşayan insanlara yardım kolileri hazırlayan Levent Hallum, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine kira desteği, eşya ve sağlık desteği sağlayarak, yardım sağlayacak kişilere de ön ayak oluyor.

Elektirik mahallesinde bulunan Fuat Kasabı işletmecisi Levent Hallum ve gönüllü dostları, imkanları ile yaptığı yardımların yanı sıra kimseden beklentisi olmadan zenginden alıp fakire vererek arada köprü kuruyor. Hallum:”Pandemi döneminde böyle bir iş yapmaya adım attık. Arkadaşlarım, eş,dost duyunca bizimde çorbada tuzumuz olsun deyip onlarda destek verdiler. Sağlık sorunu olan birkaç çocuğumuz var imkânımız doğrultusunda hastane masraflarını karşılıyoruz. İhtiyacı olana eşya yardımı, erzak yardımı yapıyoruz. Bize gelipte bizden yardım isteyen kimseyi yarı yolda bırakmıyoruz.İhtiyaç sahibi kimselere bir liramız bile olsa da veriyoruz, bize güvenerek çalınıyor kapımız kimseyi boş göndermiyoruz. Biz istiyoruz ki kimse aç yatmasın.“diye konuştu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN ABİSİ

Yakın bir zaman da kimsesi olmayan bir kadının cenazesi ile ilgilenen Levent Hallum, daha sonra yaşlı kadın için mahallede mevlüt yaptı.Elinden geldiğince yardımlarını yapmaya devam edeceğini söyleyen Hallum,ihtiyacı olanların her zaman yanında olduğunun altını çizdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.