PARLAR, İKTİDAR İÇİN EĞİTİM TOPLANTISINDA

PARLAR, İKTİDAR İÇİN EĞİTİM TOPLANTISINDA

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, parti içi düzenlenen eğitim toplantısına katıldı.CHP’de “İktidar İçin Eğitim Toplantısı”nın üçüncüsünü Mersin İl Örgütü’nün öncülüğünde Mersin Yenişehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim çalıştayına CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da katılım gösterdi.Toplantıda bir konuşma yapan Parlar eğitimde fırsat eşitsizliğine değindi ve meslek okullarının sorunlarını anlattı. AKP iktidarında öğretmenlerin itibarsızlaştırıldığına ve ekonomik güçlüklerle boğuştuğuna değindi.

“ÇOK VERİMLİ VE UMUT VERİCİ BİR ÇALIŞTAY”

Toplantı sonrasında çalıştaya ilişkin konuşan Başkan Parlar, “Ankara Milletvekilimiz Yıldırım Kaya, Muğla Milletvekilimiz Suat Özcan, Hatay Milletvekilimiz Serkan Topal, TBMM Grup Eğitim Danışmanımız Ali Taştan, Sendika Temsilcileri ve Eğitimcilerle çok verimli, umut verici bir çalıştay gerçekleştirdik. Ev sahipliğini üstlenen Mersin İl Başkanımız Adil Aktay ve Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Yiğit’e ve onların çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.