PARLAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA 98. YIL ZİYARETİ

PARLAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA 98. YIL ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Hatay ve ülke gündeminin değerlendirildiği ziyaretten sonra açıklama yapan Başkan Parlar, Kemal Kılıçdaroğlu’na Hatay’a verdiği önem ve göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkür etti.

PARLAR: CHP CUMHURİYETİN YILMAZ SAVUNUCUSUDUR

CHP’nin kuruluşunun 98’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Başkan Ramiz Parlar, hukuk ve demokrasinin yok sayılmasına asla müsaade etmeyeceğini belirterek, “CHP, çağdaş, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran iradenin temsilidir. Toplumsal alanda, eğitimde, yargıda, ekonomide devrimler gerçekleştiren, her biri kale olan fabrikalar kuran, eğitimi toplumun geneline yayan, kadına siyasi ve hukuki haklarını veren, çok partili sistemi sağlayan, bağnazlığa karşı Cumhuriyet aydınlanmasının meşalesini yakan Cumhuriyet Halk Partisi, dün olduğu gibi bugünde Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusudur. Hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan güveni tarih boyunca birçok defa kanıtlamış olan CHP, günümüzde hukuk ve demokrasinin yok sayılmasına müsaade etmeyecektir. İnsana değer veren politikalar ile çalışmaya devam eden, partimizin tüm kademelerinde görev almış ve almaya devam eden tüm yol arkadaşlarımızla ebedi ve değişmez Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği yolda yürüyeceğiz. Tarihi görevimizin sorumluluğu ile hak, hukuk ve adaleti tüm yurttaşlarımız için sağlayacağız. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’nin 98’nci kuruluş yıldönümünde 9 Eylül 1923 tarihinin kararlılığı ile mücadele eden tüm partililerimizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.