PARTİ BAHANE, RANT ŞAHANE!

PARTİ BAHANE, RANT ŞAHANE!

19 Yıldır Türkiye’de iktidar olan AK Parti’ye girerek kişisel kazançlarını arttırdığı ifade edilen AK Parti eski Samandağ ilçe Başkanı Selahattin Yeter’in farklı kalemlerden elde ettiği konuşulan kazançlar kamuoyu tarafından merak ediliyor. Kampanyalardan, parti içi organizasyonlara, kurumlardan, atamalara kadar birçok kalemde parmağı olduğu söylenilen Selahattin Yeter, Ercan Dayaklı ve Ahmet Toysal üzerindeki ithamlar, partiye büyük zarar veriyor.

Adeta Parti Bahane, Rant şahane dedirten Yeter, Dayaklı ve Toysal’ın AK Parti’ye büyük bir zarar verdiği Samandağ kulislerinde sıkça konuşulurken, 31 Mart Yerel Yönetimler seçiminde Hıdırbey Mahalle Muhtarlığını vatandaşları tehdit ederek çok az bir oy farkı ile kazandığı söyleniliyor.

Muhtar Yeter’in, Ercan Dayaklı’nın ve Ahmet Toysal’ın Samandağ’da bulunan kurum müdürlerine siyasi baskı yaparak ihale aldıkları ve ihale vermeyen kurum müdürlerini tehdit ettikleri ve sizi rahat bırakmayız dedikleri kulislerde konuşulurken, Yeter’in AK Parti adına kendi lehine kazanç sağladığı söyleniliyor.

DÜVE KAMPANYASINI RANTA MI ÇEVİRDİNİZ?

Düve desteği kampanyasından büyük gelir elde ettiği söylenilen Muhtar Yeter’in, Ercan Dayaklı’nın ve Ahmet Toysal’ın vatandaşlara komisyon karşılığı ile Düve desteği çıkarttıkları ve bu Düvelerin küpe numaralarını değiştirerek sattıkları Samandağ halkı tarafından konuşuluyor. Adeta ranta dönen kampanyada kaç düve alındığı, küpelerin numara değişikliği gibi bilinmeyen yönlerde kamuoyu tarafından merak ediliyor?

KAMUOYU ADINA SORUYORUZ
Samandağ Devlet Hastanesine hangi kişileri personel olarak aldınız. Bu kişilerden komisyon aldınız mı  veya bu kişilerden herhangi bir bağlantınız var mı?

Çevlik, Arsuz yolu üzerinde bulunan hazine arazilerini 49 yıllığına yakın çevrenize komisyon karşılığı kiraladınız mı ?

AK PARTİ ÜZERİNDEN RANT MI SAĞLADINIZ?

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine gitmek üzere ve seçim çalışmaları kapsamında kaç minibüs kiraladınız?

Bu minibüslerin kaç tanesini gider olarak gösterdiniz ve gelir elde ettiniz mi?

31 Mart Yerel Yönetimler seçiminde Hıdırbey İlkokulu’nun çevresinde AK Parti Samandağ Belediye Başkan adayına değil de CHP Samandağ Belediye Başkan adayı Refik Eryılmaz’a oy verilmesini istediniz mi?

Ercan Dayaklı, Ahmet Toysal bizim arkamızda Milletvekilimiz var her istediğimizi biz yaparız dediğiniz doğru mu? Arkanızdaki Milletvekilinizin ismini açıklarmısınız?Hatay Meşale Gazetesi olarak kamuoyunun merak ettiği bu soruları soruyoruz. Cevap hakkınızı yine gazetemize vererek kamuoyunun merak ettiği soruları yanıtlayabilirsiniz.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.