PAS UYUM DOSTLUK TURNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

PAS UYUM DOSTLUK TURNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

İskenderun Gençlik Merkezi ile Uluslararası Göç Örgütü (İOM) işbirliği ile ikincisi düzenlenen ‘Pas Uyum Dostluk Turnuvası’ Türk ve yabancı uyruklu gençlerin entegresini sağlamak amacıyla 12 hafta önce başlamıştı.

12 haftadır sahada ter döken aynı zamanda da birbirleriyle takım ruhunu geliştirip büyüten gençler erkekler ve kadınlar olarak iki kategoride dostluğa top sürdüler. Süleyman Seba, Hakkı Yeten, Can Bartu gibi Türk futbolunun duayen isimlerinin adını taşıyan erkekler takımlarıyla, Busenaz Sürmeli, Yasemin Adar ve Hatice Kübra İlgün gibi olimpiyat şampiyonlarının adlarının verildiği kadın takımlarından oluşan turnuvada; erkeklerden birinci Metin Oktay, ikinci Süleyman Seba, üçüncü de Hakkı Yeten oldu. Kadınlarda ise birinci Busenaz Sürmeli, ikinci Yasemin Adar, üçüncü Hatice Kübra İlgün takımları oldu.

MADALYALARI KAYMAKAM YÖNDEN TAKDİM ETTİ

Gençler ve hocalar arasında yapılan gösteri maçının ardından dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Kaymakam Yönden ve protokol üyeleri takdim ederek gençleri tebrik ettiler. Bu yıl ikincisi gerçekleşen Turnuvanın kapanış töreni İskenderun Gençlik Merkezinde yapıldı. Kapanış törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Aile ve Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Yılmaz Balaban, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Toprak Mahsulleri Müdürü Suat Ünlü, İOM Gezici Psikososyal Destek Ekibi Takım Lideri Cafer Yüksek, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin katıldı.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.