PASTALARI TWEETY VE MİCKEY MOUSE TESLİM EDECEK

PASTALARI TWEETY VE MİCKEY MOUSE TESLİM EDECEK

Bölgemiz pastane sektörünün marka işletmesi Öztoprak Pastanesi her daim fark yaratmaya devam ettiği paket servisi ekibine bu defa da çocukların sevdiği kahramanlar Tweety ve Mickey Mouse’u dahil etti.Yılbaşında tüm servisleri Noel Babalara yaptırarak büyük ses getiren Öztoprak pastanesinin Tweety ve Mickey Mouse uygulamasının da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


Amaçlarının çocukları bir nebzede olsa mutlu etmek olduğunu söyleyen Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak ,Gördükleri yoğun ilgi ve aldıkları olumlu dönüşler ile ne kadar doğru bir faaliyete imza attıklarına şahit olduklarını ifade ederek başladığı açıklamasında :” Çocukların son derece eğlendikleri bu olayda dağıtım elemanlarının da son derece keyif alarak güle oynaya servislere çıktıklarını belirtmek istiyorum.

150 TL üzeri siparişlerde geçerli olan Tweety ve Mickey Mouse ile evlere servis uygulamamız ilk günden yoğun ilgi görmeye başladı.İlkgün deneme amaçlı gerçekleştirdikleri birkaç servisin sosyal medya hesaplarında paylaşılması neticesinde Yemek Sepeti ve telefonla siparişlerde “Tweety ve Mickey Mouse ile servis istiyoruz ” mesajlarının yoğun bir biçimde gelmeye başlaması AR-GE servisimizin yine başarılı bir çalışmaya imza attığını gözler önüne serdi.”dedi

Çocuklar kadar büyüklerinde mutluluklarına şahit olduklarını söyleyen Öztoprak Pastanesinin Sevimli Kahramanlar kostümlü servis ekibi ; “ Bizi gören herkes mutlu oluyor.Bu güzel görüntüler karşısında tabiki bizlerde keyif alıyoruz yaptığımız işten. Sadece gittiğimiz aileler değil bizleri bu kıyafetler ile gören herkes bize ilgi gösteriyor ve bizimle fotoğraf çekilmek istiyorlar. Bu güzel aktivite ile müşteri sayımızda arttı. Yenilik yapmanın ne denli başarılı olduğunu bu faaliyetimiz ile bir kez daha görmüş bulunuyoruz.Biz her yere servis yapmaya hazırız.”dediler.
Tweety ve Mickey Mouse ile Siparişleriniz için Öztoprak Pastanesine 0 326 212 78 27 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.