PAYAS’TA 3 MAYMUN DÖNEMİ

PAYAS’TA 3 MAYMUN DÖNEMİ

Payas’ta halk isyanını dile getirmeye devam ederken yöneticiler ise 3 maymunu oynamaya dvam ediyor. Belediye birimlerinden hiçbir yetkili vatandaşın sesine kulak vermezken halk çukura, çöpe çamura ve toza mahkum ediliyor. Cumhur İttifakı belediyeciliğine yakışmayan görüntülerin yaşandığı Payas’ta yöneticiler halkın sorunlarını duymuyor, bilmiyor ve görmüyor. Halktan kopan belediye vatandaşın içine çıkamaz, vatandaşı dinlemezken yaptığıyla yetinen yönetim vatandaşı çaresizliğe mahkum ediyor.

PAYAS’TA DEVRİM ŞART

Vatandaşlar yönetimin seslerini duymadığını belirterek Payas’ta yönetim için bir devrim yapılmasının gerekli olduğunu belirttiler. Halkın yanında olan, sorunları bilenlerin başkanlık yapmasını isteyen vatandaşlar, üst yönetime seslerini duyurmaya çalışıyor. Mevcut belediyenin artık pas tuttuğunu ifade ederek değişim isteyen vatandaşlar seslerini duyuracak mecra bulamazken ilçe adeta unutulmaya yüz tutuyor. İş imkanlarının her geçen gün azaldığı, insanların tatil için dahi gelmediği Payas, Hatay’ın izbe mekanı olmaya yüz tutarken yöneticiler ise sıcak makamlarının tadını çıkarıyor. Halka karşı sorumlu oldukları hiçbir görevi yerine getiremeyen belediyeden şikayetçi olan vatandaşlar seslerini duyurmak için CİMER dahil her yere şikayette bulunduklarını ve gelecek cevaba göre tavır alacaklarını belirterek yetkililere son çağrıda bulundular. Vatandaşlar, bir an önce seslerinin duyulmasını ve ilçede hizmet atağı başlatılmasını istiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.