PAYAS’TA SORUNLARIN SONU GELMİYOR

PAYAS’TA SORUNLARIN SONU GELMİYOR

Vatandaşların uzun zamandan bu yana dile getirdiği ve biz Hatay Meş’ale Gazetesi olarak da dile getirdiğimiz çöp sorunu çözülmüyor. Vatandaşların art arda yaptıkarı şikayetlere elektrik sorunu da eklendi. Çöp kokusundan isyan eden vatandaşlar, akşamları da ilçenin çok sayıda bölgesinin karanlıkta olmasından dolayı şikayetlerini ilettiler.

GECELERİ SOKAĞA ÇIKAMIYORUZ

Sahil kenti olan, ancak deniz   nimetlerinden faydalanamayan Payas’ta karanlık yüzünden sokağa çıkmaya korkuyor. Vatandaşlar, defalarca yaptıkları şikayetlerin dikkate dahi alınmadığını belirterek yetkililere gazetemiz aracılığıyla seslendiler. Çöp sorununun kararlılıkla çözülebileceğini belirten vatandaşlar, asıl önemli olan konunun aydınlatma sorunu olduğunu belirttiler. Payas’ta gecelerin korkutucu hale gelmesinden dolayı şikayetçi olan vatandaşlar Payas’ın daha temiz ve güvenli bir yer haline gelmesi için başta Payas Belediye Başkanı Bekir Altan olmak üzere tüm yetkililerin ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirttiler.   Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.