PEHLİVANLARDAN MÜDÜR ZÜMRE’YE ZİYARET

PEHLİVANLARDAN MÜDÜR ZÜMRE’YE ZİYARET

Geçtiğimiz gün Yayladağı’nda düzenlenen 22. Geleneksel Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali kapsamındaki aba güreşlerinde kendi sıkletlerinde 1.olan Pehlivanlar Oğuz Doğruer, Hasan Kaya ve Tugay Alyaz madalyaları ile Altınözü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre’yi ziyaret ettiler.Gururları adeta gözlerinden okunan Altınözü’nün gururu pehlivanlar her daim desteklerini kendilerinden esirgemeyen Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert,Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Altınözü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre’ye teşekkür ettiler.

Şampiyon pehlivanları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre açıklamasında:”Yayladağı 22. Geleneksel Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali  bünyesinde gerçekleştirilen Aba Güreşi müsabakalarında  kendi sikletlerinde 1.cilik alan ilçemizin gururu evlatları Oğuz Doğruer, Hasan Kaya ve Tugay Alyaz bizleri ziyaret ettiler. Her zaman maddi manevi sporcularımıza desteğimiz devam edecetir.Bundan sonraki müsabakalarında da pehlivanlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.