PİADENTAL’İN ZİHNİYETİ DEĞİŞMİYOR

PİADENTAL’İN ZİHNİYETİ DEĞİŞMİYOR

Vatandaş Soruşturma Bekliyor

Geçtiğimiz günlerde halkın sağlığıyla oynadığı söylenen Piadental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili yaptığımız haberin ardından adı geçen işletme ile problemli olan vatandaşlar yetkililerin soruşturma başlatmasını bekliyor.

Halkın sağlığı ile oynadıkları söylentileri üzerine yaptığımız habere cevap vermeyen işletme sahipleri, aynı zihniyetle işlerine devam ediyor. Piadental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adıyla hizmetlerini tüm şaibeler arasında sürdüren firmaya yönelik denetim yapılması vatandaşlar tarafından ısrarla talep ediliyor. Konuyla ilgili gazetemize ulaşarak sigortasız işçi çalıştırmaktan, hastaların tedavilerini zam gelmesi şüphesiyle yarıda kesmekten, müşterilere uygunsuz muameleye kadar çok sayıda söylentinin gerek sağlık il müdürlüğü, gerekse de SGK İl Müdürlüğü tarafından soruşturulmasını isteyen vatandaşlar, bu tür işletmelerin Hatay’da iş yapmasının önlenmesi gerektiği belirttiler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.