PİNOKYO EĞLENDİRİRKEN ÖĞRETTİ

PİNOKYO EĞLENDİRİRKEN ÖĞRETTİ

Çocuk oyunları konusunda bölgemizin en başarılı ekiplerinden olan Kumbara Sanat Merkezi Pinokyo oyunu ile sahnelere muhteşem bir dönüş yaptı.Ünlü masal kahramanı Pinokyo Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen çocuk oyununda minik izleyenleri eğlendirirken öğretti.Kumbara Sanat Merkezi oyuncularının sahnelediği Pinokyo iki seans ile minik izleyenlerin karşısında olurken ortaya konulan muhteşem oyun ile Pinokyo minikleri olduğu kadar büyükleri de eğlendirdi.

Oyun öncesi Orhan Çapar tarafından gerçekleştirilen Bubble Show Balon Köpüğü Gösterisi büyük beğeni toplarken Palyaçoların yaptırdığı dans gösterisi miniklere oldukça keyifli dakikalar yaşattı.

Yalnız bir kuklacı olan Geppetto Usta’nın yaptığı kukla olan Pinokyo’nun maceralarının sahnelendiği oyunda kurnaz tilki ve arkadaşları ile maceralar yaşayan Pinokyo yalan söylemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu, gerçek sevginin gücünü anlarken izleyenlere de bunu en güzel biçimde anlattı.Minik izleyenlerin son derece keyifle izledikleri oyun sonrasında Kumbara Sanat Merkezinin oyuncuları uzun süre alkışlandı.Oyun sonrası fuaye alanına geçen oyuncular minik izleyiciler ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Kumbara Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Hamza Ölmez’in yönettiği ve aynı zamanda Geppetto Usta’yı canlandırdığı oyunda Umut Burak Yamar,Songül Kaya,Perihan Akbulut,Elanur Çevik ve Mehmet İlik rol aldılar.Teknik sorumluluğun  Mehmet Tuncay tarafından yapıldığı oyunun Genel Koordinatörlüğünü Burak ölmez yaptı. Minik izleyiciler ile yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kumbara Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Hamza Ölmez ,İki seansta da salonu dolduran izleyicilere teşekkür ederek yeni oyunlar ile kısa bir süre sonra yeniden miniklerin karşısında olacaklarının müjdesini verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.