PKK, ALÇAK BİR CİNAYET ŞEBEKESİDİR

PKK, ALÇAK BİR CİNAYET ŞEBEKESİDİR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP adına TBBM söz aldı. Kaşıkçı: “Bu ülkeye aidiyet besleyen herkesin haykırması gereken gerçek şudur PKK alçak bir terör örgütüdür, bebek katilidir, alçak bir cinayet şebekesidir. PKK’yı masumlaştırmaya yönelik arayış ve söylem içerisinde olanlarda alçaktır tanımsızdır.” dedi.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuşmasında şunlara değindi: “Türk Silahlı Kuvvetleri son derece özel ve kritik bir Harekat icra etmiş, çok geniş bir alanı kapsayan zor arazi ve iklim koşullarında gerçekleşen bu harekatla bölgeye yerleşen yeniden yapılanmaya çalışan ve bir şekilde kaçan güvenlik güçlerimize ve halkımıza saldırı hazırlığında bulunan tüm unsurlar büyük ölçüde etkisiz hale getirilmiştir. Pençe Kartal-2 Harekatı’nı önemli kılan bir diğer hususunda daha önce güvenlik nedeniyle açıklanmayan teröristler tarafından kaçırılan vatandaşlarımız ile ilgili istihbaratı teyit etmek ve gerekli müdahalenin yapılması olduğu anlaşılmaktadır.

TÜRK MİLLETİ ASIRLARDIR BEDEL ÖDEMEKTİR

Vatan, uğruna seve seve mücadele veren ve gerektiği zaman hiç düşünmeden ölüme koşan serdengeçtilerin omuzunda yükselmektedir. Dünya tarihinde hiçbir millet bağımsızlığı uğruna bizim kadar mücadele vermiş olsun . Türk milleti yurt tuttuğu coğrafyayı müdafaa etmek için asırlardır bedel ödemektir. Dün Çanakkale’de Sarıkamış’ta Sakarya’da Dumlupınar’da verdiğimiz İstiklal mücadelesini son 40 yıldır da uluslararası güçlerin taşeronu olan bölücü terör örgütlerine karşı amansız bir şekilde vermekteyiz.

BU ÜLKENİN TOPRAĞINA PAHA BİÇİLMEZ

Yurt tuttuğumuz bu coğrafya, uğruna akıtılan kanlardan dolayı Türk milleti için sonsuz değerdedir ve bedeli dünyevi hiçbir karşılıklı ölçülemez durumdadır. O yüzdendir ki bir çakıl taşından dahi vazgeçmeyeceğimiz Bu ülkenin toprağına paha biçilmez.

İşte böyle bir durumda yine Can verip Yurdu yaşatanlar kervanla yeni isimler eklendi.

BU KATLİAM BİR CANAVARLIK ÖRNEĞİDİR

PKK terör örgütü tarafından kaçırılan 13 vatandaşımız, 13 masum insanımız, 13 Kahraman Şehit kardeşimiz bir mağara deliğinde baş bölgelerine yakın mesafeden ateş edilmek suretiyle Şehit edildiler. Erhan Pekçetin, Aydın Günel, Sedat Yabalak, Vedat Kaya, Semih Özbey, Hüseyin Sarı, Mevlüt Kahveci, Ümit Gıcır, Adil Kabaklı, Müslüm Altuntaş, Sedat Sorgun, Süleyman Sungur düşman tarafından bir mağarada kat dediler. Bu katliam yeryüzünde çok nadir görülen bir canavarlık örneğidir. Bir mıh gibi çakıldığı milli hafızalardan asla çıkmayacaktır. İsmini andığım Kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyor kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

PKK ALÇAK BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

13 masum canımızın alçak bir şekilde şehit edilmesi, artık herkesin başını içi avucunun arasına sıkıştırıp gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini gözler önüne sermektedir. Bu ülkeye aidiyet besleyen herkesin haykırması gereken gerçek şudur PKK alçak bir terör örgütüdür bebek katilidir, alçak bir cinayet şebekesidir. PKK’yı masumlaştırmaya yönelik arayış ve söylem içerisinde olanlarda alçaktır tanımsızdır. Sırtını bu yapıya dayayıp siyaset yaptığını düşünenler ise sefildir ve artık onların hak ettiği cevabı alma vakti gelmiştir.

GÖREVİMİZ GEREKTİĞİNDE BU MİLLET İÇİN SEVE SEVE CANIMIZI VERMEKTİR

Bu alçak örgütün Siyasete bulaştırma girişiminde bulunanlar ise artık aklını başına almak zorundadır. Artık bunu anlamanız gerekmektedir. Bu alçak şebekenin amacı ülkeyi bölmektir, parçalamaktır. Buna müsaade edilmeyeceğini herkesin bilmesi gerekmektedir. Şu an bu kürsüde konuşma şerefini ve vekaletini bize yükleyen milletimiz emin olsun ki bir görevimiz Üzerimizdeki vekaletinin sorumluluğu ile milletimiz için gerekli olan yasama çalışmalarına katılmazsa bilinsin ki fırsat verildiği takdirde bir görevimiz de bu millet için seve seve canımızı vermektir.

“YETER ARTIK!” DENECEK BİR ZAMANA ÇOKTAN GELDİK

40 yıldır leş kargaları gibi üzerimize üşüştüler. Emperyalist devletlerin tek tek işçiliğini yapan bölücü terör örgütü PKK ile meşgul edilmeye çalışılmaktayız. Enerjimizi sömürüp bizi yılgınlığa düşünerek Toprak bütünlüğümüzü sorgulatmaya çalışan bu odaklar birçok canımızı bizden kopardılar ancak bir tek çakıl taşını dahi alamadılar. Artık bu yolla ülkemizi bölemeyeceklerini anlayan bu karanlık odaklar farklı şekillerde karşımıza çıkmaya başladılar. Başarılı olamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütünü topyekün tarih sahnesinden silmek adına son yıllarda başlatmış olduğu kararlı mücadelesini devam ettirmektedir.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.