Meşale Gazetesi

PÖÇ KASABI GASTRONOMETRO’ DA

PÖÇ KASABI GASTRONOMETRO’ DA

Ülkemiz gastronomi sektörünün önemli markalarından olan Metro Türkiye’nin depremden etkilenen bölge restoranlarının yeniden ayağa kalkmasına destek vermek adına gerçekleştirdiği “Benim İşim, Benim Mutfağım” Projesinde yer alan Pöç Kasabı Ramazan Ayı boyunca Gastronometro’da yer aldı.

Metro Türkiye’nin kapılarını kapatmak zorunda kalan restoranlara can suyu olmak ve projeden elde edecekleri gelir ile kapılarını tekrar açmalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirdiği projede iftar sunumları yapan Pöç Kasabı Hatay’ın muhteşem lezzetleri ile tam not aldı.
Tarihi uzun çarşıda uzun yıllardır en güzel yöresel lezzetler ile yerli ve yabancı turistlere muhteşem sunumlar yapan bir işletme olduklarının altını çizerek sözlerine başlayan Pöç Kasabı İşlemecisi Haydar Öter yaptığı açıklamada:” 5 Şubat 2023 tarihine kadar devam eden işletmemiz bölgeyi feci bir biçimde etkileyen deprem felaketi sonrası çalışmalarına ara vermek zorunda kalmıştı. Ülkemiz gastronomi sektörünün önemli markalarından olan Metro Türkiye depremde işyerlerini kapatmak zorunda olan restoranlar için başlattığı “Benim İşim, Benim Mutfağım” Projesi ile yanımızda oldu.Ramazan ayı boyunca diğer illerden gelen restoranlar ile birlikte bizde yöresel lezzetlerimizi konuklara en güzel biçimde sunmak adına elimizden geleni yaptık. Gastronometro’da gerçekleşen proje bizler için oldukça önem arzetti.Elde ettiğimiz gelir ile yaralarımızı sararak inşallah en kısa zamanda Tarihi uzun Çarşımızda faaliyetlerimize start vereceğiz. Metro Türkiye Yöneticilerine bu anlamlı jestlerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.